یزدفردا: رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد گفت: برخی از معابر شهر یزد به نام رشته ها و تکنیک های مختلف در زمینه زیورآلات سنتی یزد نامگذاری می شوند.

به گزارش یزدفردا: حجت‌الاسلام حیدری رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد افزود: زیورآلات سنتی یکی از هنر هایی است که از گذشته های دور مورد نظر و استقبال یزدی ها بوده و هنرمندان زیادی در این رشته فعایت میکردند.

حجت الاسلام حیدری با اشاره به اینکه این موضوع در بین مردم ایران و جهان معروف است تاجایی که مردم برای خرید طلا به یزد می‌آیند و باتوجه به ویژگی طلای یزد که آن را از طلای بقیه استان ها متمایز کرده خرید انجام میدهند ادامه داد: طلای یزد در سال ۱۳۹۹ به‌عنوان شهر ملی زیورآلات سنتی در فهرست آثار ملی به ثبت رسید و باتوجه به پتانسیل موجود این هنر صنعت پرونده آن جهت بررسی به شورای جهانی صنایع دستی ارسال شد و در حال حاضر ارزیابان این شورا قصد دارند که جهت ارزیابی و بررسی پرونده زیورآلات سنتی یزد به شهر یزد سفر کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: در این راستا اقدامات بجا و مناسبی در شهر یزد از سوی مسئولین و مردم صورت گرفته که یکی از آن‌ها اقدام برای نامگذاری معابر به نام رشته ها و تکنیک های مختلف در زمینه زیورآلات سنتی می باشد.

لازم به ذکر است: قاب قرآن، هل و گل، یاقوت مروارید، نیم ماه، هل و چینابی، سبدمروارید، شکوفه مروارید، گل‌ماهی، برگ‌و‌گل، سه‌گل، هفت‌گل، گل‌انار، ترمه مروارید و مرواریدخورشیدی نام زیورآلاتی است که بر روی‌ کوچه‌های خیابان طلوع واقع در بلوار کوثر نامگذاری گردیده‌اند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا